Istakoz Stok Destekleme Programı Yerinde İncelendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri Teknolojileri Fakültesi (DBTF) tarafından yürütülen Istakoz Stok Destekleme Programı kapsamındaki çalışmalar yerinde incelendi.

Yayın tarihi : 07 Kasım 2023

Dardanos Yerleşkesinde bulunan Deniz Canlıları Araştırma ve Uygulama Merkezinde gerçekleştirilen saha ziyaretinde ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, DBTF Dekanı Prof. Dr. Murat Yiğit, DPTF Öğretim Üyesi Umur Önal, akademisyenler ve araştırmacılar hazır bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu; Yaklaşık 7 yıldır ıstakoz sayılarını artırmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirtti.