Proje Koordinasyon Merkezi Vizyon ve Strateji Geliştirme Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi Vizyon ve Strateji Geliştirme Toplantısı, ÇOMÜ Senato Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversite yöneticileri ve Proje Koordinasyon Merkezi yetkilileri katıldı.

Yayın tarihi : 06 Nisan 2016

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer toplantıda yaptığı konuşmada üniversitenin proje kültürünün geliştirilmesine ilişkin konuların ele alınacağını ifade ederek üniversitede kalitenin artırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Sibel Tan ise yaptığı konuşmada merkez olarak üniversitede proje kültürünü oluşturmayı hedeflediklerini aktardı.

Toplantı soru cevap bölümüyle sona erdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Kasım Ertuğrul Montaj: Hüsnü Aksoy