Kadın Girişimcilik Hikâyeleri Paneli Gerçekleştirildi

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 10. yıl etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Kadın Girişimciler Topluluğu iş birliğinde düzenlenen “Kadın Girişimcilik Hikâyeleri” paneli, ÇOMÜ ev sahipliğinde Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 02 Ocak 2023

Panele Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) Müdür Vekili Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, ÇTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Ekobigsol Organik Solucan Gübresi Üreticisi Emel Torun, Cheesy Dream Pasta’nın sahibi Nurten Acar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik TÜB tanıtım filminin gösteriminin ardından açılış konuşmaları ile devam etti.

Açılış konuşmaları ardından Ekobigsol Organik Solucan Gübresi Üreticisi Emel Torun ve Cheesy Dream Pasta’nın sahibi Nurten Acar girişimcilik hikâyelerini anlattı.

Panelin ardından belge takdimi yapıldı ve günün anısına toplu fotoğraf çekildi.