Kadın ve Girişimcilik Konferansı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu’nun düzenlediği ‘’Kadın ve Girişimcilik’’ konferansı gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını ...

Yayın tarihi : 20 Aralık 2016

Konferansın açılış konuşmasını Halkla İlişkiler Topluluğu akademik danışmanı Okutman Gökhan Bayram yaptı.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk bir dağ köyünde doğumundan okul hayatına, okul hayatından öğretmenliğe ve daha sonra da OPET’in kuruluşuna giden yolu ve iş hayatını kadın kimliği üzerinden dinleyicilere anlattı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Özlem Kaygusuz Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut