Rektör Acer, Valilik İl Anma Komitesi’nce Hazırlanan 10 Kasım Programına Katıldı

Çanakkale Valiliği İl Anma Komitesi’nce hazırlanan, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyyete intikalinin 78. Yıl Dönümü Anma Programı gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 10 Kasım 2016

İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tayyar Ertem, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, il protokolü, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda öğrenciler şiirler okudu, Atatürk Oratoryosu’nu seslendirdi.

Haber: Erkan Özavcı – Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut