Ressam Hüseyin Bilgin’in Saros Günlüğü Sergisi Açıldı

Yayın tarihi : 04 Nisan 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarım Fakültesi’nin düzenlediği Ressam Prof. Dr. Hüseyin Bilgin’in sulu boya çalışmalarıyla katıldığı ‘’Saros Günlüğü’’ sergi açılışı gerçekleştirildi. Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilen açılışa; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Çanakkale Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Dokuz, ÇOMÜ Grafik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Didem Çatal, Yrd. Dr. Halide Okumuş ile çok sayıda davetli katıldı.

RÖP.(1- Kemal Dokuz 2- Mirza Tokpunar)

Açılış konuşmalarının ardından Ressam Prof. Dr. Hüseyin Bilgin konuklarına sergi salonundaki eserleri hakkında bilgi verdi.

Sergi, 3- 13 Nisan tarihleri arasında Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Hüsnü Kurşun Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut