ÇOMÜ’nün Hazırladığı İki Proje GMKA’dan Destek Almaya Hak Kazandı

2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında, Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından toplam bütçesi 15 Milyon TL olan Mali Destek Programı’nın “Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi” konulu programında, Çanakkale’nin başarılı bulunan projeleri için imza töreni gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 25 Haziran 2018

Kolin Otel’de gerçekleştirilen törene Çanakkale protokolü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ezine Meslek Yüksekokulu’nun Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesiyle birlikte hazırladığı ‘’Ezine Yöresinde Süt Ve Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılmasına Yönelik Yenilikçi Mesleki Eğitimlerin Verilmesi’’ ve İletişim Fakültesi’nin hazırladığı ‘’Dijital Görüntü Tasarım ve Eğitim Merkezi’’ projeleri başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı.