Yüksek Lisans Öğrencileri Sektörden Konuk Ağırladı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015
ÇOMÜ’lü Yüksek Lisans öğrencileri, bilgi ve deneyimlerini arttırmak için sektörden konuklarını ağırladı. Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dış Ticaret ve Lojistik Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Sosyal Bilimler Enstitüsü toplantı salonunda İstanbul Sigorta Acentaları Birliği Başkanı Turusan Bağcı ile bir araya geldi. ‘’Dış Ticarette Lojistik’’ dersine konuk olan Bağcı, Lojistik sektöründe sigorta işlemleri ile ilgili sunumunu öğrencilerle paylaştı.