Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Hayatına Başlıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 60 öğrenci ile eğitim öğretime başlıyor.

Yayın tarihi : 09 Mayıs 2018

Son yıllarda gösterdiği akademik kalite ve bilimsel araştırmalarıyla Türkiye’de adından en çok söz ettiren üniversitelerden biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile bilim hayatına devam ediyor.

2015 yılında kurulan Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 eğitim öğretim yılında 60 öğrenci alarak 6 öğretim üyesi ile eğitim hayatına başlayacak.

Diş Hekimliği Fakültesinin alt yapı çalışmaları ve yeni hocaların fakülteye kazandırılma süreçlerinden bahseden Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ÇOMÜ TV mikrofonları konuştu.