Sosyal Bilimler MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu okulun akademik ve idari durumu, faaliyetleri ve yapılması planlanan etkinlikleri içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Yayın tarihi : 21 Haziran 2017

Toplantıda konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun güzel faaliyetlerin yapıldığı bir okul olduğuna dikkat çekti.