Tarık Gök ve Afşin Çelik’in Fotoğraf Sergisi Açıldı

Fotoğraf sanatçısı Tarık Gök, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Ünlü sanatçı “Bir Hayalin Peşinde” serginin açılışı töreni öncesinde Kamboçya, Hindistan, Nepal ve Myanmar yolculuğunun ardından çektiği fotoğrafların serüvenini akademisyenler ve öğrencilerle paylaştı.

Ardından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik tarafından ...

Yayın tarihi : 04 Kasım 2016

Ardından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik tarafından organize edilen Tarık Gök’ün “Bir Hayalin Peşinde” ve Afşin Çelik’in “Turkcell Gelibolu Maratonu Barış İçin Koşuyorum” Fotoğraf Sergisi, açıldı.

Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilen serginin açılış törenine Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, İl Gençlik Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, davetliler ve sanatseverler katıldı.

Sergide sanatçı Tarık Gök’ün Kamboçya, Hindistan, Nepal ve Myanmar’da 40 bin kilometrelik yolculuğunun ardından çektiği 28 fotoğraf ile Turkcell Gelibolu Maratonunu takip eden fotoğraf sanatçısı Afşin Çelik'in de “Barış İçin Koşuyorum” adı altında 32 fotoğrafı sergileniyor.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut