Genel

Teleferik Projesinde Sona Yaklaşılıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde yapılacak olan Teleferik Projesinin tanıtımı için Dardanos yerleşkesinde yemekli toplantı düzenlendi.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, üniversite genel sekreteri Sami Yılmaz, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, MUSİAD Başkanı Ali Osman yıldız, Kredi ve Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürü Mehmet Özkan, ...


Yayın tarihi : 22 Eylül 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde yapılacak olan Teleferik Projesinin tanıtımı için Dardanos yerleşkesinde yemekli toplantı düzenlendi.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, üniversite genel sekreteri Sami Yılmaz, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, MUSİAD Başkanı Ali Osman yıldız, Kredi ve Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürü Mehmet Özkan, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Kutlu, daire başkanları ve diğer kurum yetkilileri katıldı.

Toplantı kahvaltı ile başladı.

Rektör Acer açılış konuşmasında “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin öğrenci sayısı ve hacimsel yapılanması itibariyle Çanakkale’nin en büyük kurumu” olduğunun altını çizdi.

Ardından Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit’in sunumuyla devam eden toplantıda yap işlet devret modeliyle yapılacak olan teleferik projesinin merak edilen teknik ve mali boyutu anlatıldı.

Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.