Genel

TÜGVA Çanakkale İl Temsilciliği Şehitler Gecesi Programı Düzenledi

Türkiye Gençlik Vakfı Çanakkale İl Temsilciliği Şehitler Gecesi Programı düzenledi. İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Gestaş Müdürü Volkan Uslu, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz ile kurum il müdürleri ve öğrenciler katıldı. Gece Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Yusuf Noyan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. ...


Yayın tarihi : 29 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Türkiye Gençlik Vakfı Çanakkale İl Temsilciliği Şehitler Gecesi Programı düzenledi. İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Gestaş Müdürü Volkan Uslu, İl Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz ile kurum il müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Gece Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Yusuf Noyan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Türkiye Gençlik Vakfı Çanakkale İl Başkanı Halil İbrahim Kahraman gecenin anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kahraman konuşmasında Bedir’den Çanakkale’ye Çanakkale’den 15 Temmuz Şehitlerine kadar tüm şehitleri hayırla yad etti.
Konuşmanın ardından Şehitler Sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Sinevizyon’da İslam Coğrafyası’nın önde gelen şehitleri anılırken 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’de unutulmadı.
Şehitler Sinevizyonu’nun ardından kalabalık bir orkestra grubu ile sahneye ‘’Grup Yürüyüş’’ geldi.  Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı salonda Grup Yürüyüş birbirinden güzel ezgi ve marşlarını seslendirdi.