YADYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YADYO) akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, YADYO Müdürü Prof. Dr. Aysun Yavuz ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Yayın tarihi : 26 Haziran 2018

Safiye Hüseyin Elbi Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda açılış konuşması yapan Prof. Dr. Aysun Yavuz, hazırlık programları, akademik personel sayıları, mesleki eğitim planları ve mesleki eğitim ihtiyaçları konularında ve YADYO’nun güçlü ve güçlendirilmesi gereken yanları hakkında bilgiler aktardı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ise yaptığı konuşmada yabancı bir dil öğrenmenin önemini vurgulayarak bir bilim insanının en azından bir yabancı dil bilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantı, soru cevap kısmının ardından sona erdi.