Yaren Nisa Acar, 23 Nisan’da ÇOMÜ Rektörü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de bu özel günde kapılarını çocuklara açtı.

Yayın tarihi : 24 Nisan 2018

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çocuk Bayramı vesilesiyle koltuğunu, Kepez Atatürk İlkokulu öğrencisi Yaren Nisa Acar’a devretti. Babası Musa Acar ve öğretmeni Ethem Sezen ile Rektörlük makamına gelen 8 yaşındaki Yaren, 23 Nisan’da temsili olarak Rektör koltuğuna oturdu.

Prof. Dr. Yücel Acer’in eşi Aysun Acer’in de katıldığı etkinlikte Prof. Dr. Acer, minik konuğu Yaren’e günün anısına hediye takdim etti.