Yolu ÇOMÜ RTS’den Geçmiş Genç Sinemacılar İle Söyleşi Gerçekleştirildi

Yayın tarihi : 28 Mart 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  İletişim Fakültesi ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ile birlikte organize edilen Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali’nin açılış töreninin ardından ‘’Yolu ÇOMÜ Radyo- Televizyon- Sinema’dan  Geçmiş Genç Sinemacılarla Söyleşi’’ gerçekleştirildi. Söyleşiye Yapımcı- Yönetmen Zeki Subaşı, Okan Üniversitesi’nden Araştırma Görevlisi Görkem Önal ve Yönetmen Ahmet Toklu katıldı.

Söyleşinin ardından festival filmleri gösterimine devam edildi.

Film gösteriminin ardından usta senarist Mehmet Çoban Senaryo Atölyesi çalışmasını gerçekleştirdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut