Kültür-Sanat

25. Akbank Caz Festivali Kapsamında Elif Çağlar ÇOMÜ'de Konser Verdi

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan "Akbank Caz Festivali" kapsamında, Elif Çağlar 4 Kasım'da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde sahne aldı. Bu yıl 25. si düzenlenen festivalde "Kampüste Caz" başlığı altında konser veren Elif Çağlar, söz ve müziği kendine ait olan ilk albümü "MUSIC" ile dünyaca ünlü caz müzisyenlerinin kendisine eşlik ettiği ikinci albümü "MISFIT"dan eserler seslendirdi....

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015