Kültür-Sanat

Bir Diriliş Destanı Çanakkale Konseri Gerçekleştirildi

Gelibolu Yarımadası’nın düşman işgalinden temizlenmesinin 101. Yılında Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nın TRT’nin katkılarıyla düzenlediği program ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sunumunu Serdar Tuncer’in yaptığı programda TRT Sanatçıları birbirinden güzel parçalarını Çanakkalelilere, TRT Avaz ve TRT Müzik kanallarından da izleyicilerine sundu.

Programın ...

Yayın tarihi : 18 Ocak 2017

Programın sonunda Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir katkılarından dolayı seyircilere ve TRT’ye teşekkür ederek sanatçılara çiçek takdiminde bulundu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut