Kültür-Sanat

Görsel Sanatlar Eğitimi ve Öğretim Programları Paneli Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünün Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği’nin katkılarıyla düzenlediği ‘’Görsel Sanatlar Eğitimi ve Öğretim Programları Paneli İle Görsel Sanat Eğitimcileri Uluslararası Karma Sergisi’’ Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 23 Kasım 2018

Panele Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Görün, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve ÇOMÜ tanıtım filminin izlenmesiyle başladı.

Ardından açılış konuşmalarına ve Yılın Görsel Sanatlar Eğitimcisi ödül törenine geçildi.

Törenin ardından moderatörlüğünü ÇOMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Enver Yolcu’nun yaptığı ve konuşmacı olarak Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Oğuz Dilmaç ile Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Rasim Başak’ın katıldığı panele geçildi.

Panelin ardından Görsel Sanat Eğitimcileri Uluslararası Karma Sergisi açılışı yapıldı.