Kültür-Sanat

"Ana Hatlarıyla I. Dünya Savaşı" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

“Ana Hatlarıyla 1. Dünya Savaşı” temalı fotoğraf sergisi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (Kültürevi) açıldı. Fotoğraf sergisinin açılışına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,  İstanbul Belçika Başkonsolosu Henri Vantıeghem ile vatandaşlar katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer serginin açılışında yaptığı konuşmada hiçbir savaşın kazananının olmadığını vurguladı.

Kamera: ...

Yayın tarihi : 04 Aralık 2015