Kültür-Sanat

Sevilen Radyo Programcısı Serdar Gökalp ÇOMÜ'deydi

Best FM'in sevilen programcısı Serdar Gökalp Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyosu Radyo TON'un düzenlediği söyleşi programına katıldı.

Troya Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirilen programa öğrencilerin ilgisi yoğun olurken ünlü radyocu Serdar Gökalp meslek hayatıyla ilgili başından geçen ilginç olayları paylaştı.

Yayın tarihi : 28 Nisan 2016

Meslek hayatında kendisine ilk ödülün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından verildiğini belirten Gökalp yıllar sonra tekrar Çanakkale'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Neşeli dakikaların yaşandığı söyleşi sonunda ÇOMÜ Radyosu Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut ünlü radyocuya plaket takdiminde bulundu.