Kültür-Sanat

Ünlü Tenor Hakan Aysev ÇOMÜ’de Sahne Aldı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen, Orkestra şefliğini ÇOMÜ Müzik Eğitimi ABD Öğretim Görevlisi Tamer Bektaş'ın yaptığı, Ünlü Tenor Hakan Aysev ve Mezzo Soprano Nihan Turnagöl'ün solist olarak eşlik ettiği,  konser düzenlendi. İÇDAŞ İlahiyat Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyüktü. Konseri dinleyenler arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer de vardı.  Telli Turna, ...


Yayın tarihi : 01 Kasım 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen, Orkestra şefliğini ÇOMÜ Müzik Eğitimi ABD Öğretim Görevlisi Tamer Bektaş'ın yaptığı, Ünlü Tenor Hakan Aysev ve Mezzo Soprano Nihan Turnagöl'ün solist olarak eşlik ettiği,  konser düzenlendi.
İÇDAŞ İlahiyat Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyüktü. Konseri dinleyenler arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer de vardı. 
Telli Turna, Hekimoğlu, Altın Hızma Mülayim gibi halk müziğinin sevilen eserlerinin yanı sıra dünya müziklerinden örnekler sunulan konser, dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, konser sonunda Şef Tamer Bektaş, solistler Hakan Aysev ve Nihan Turnagöl'e hediye takdiminde bulundu.