Sağlık

Prof. Dr. Canan Karatay, Çanakkale'de KYK'lı Gençlerle Buluştu

Prof. Dr. Canan Karatay, Çanakkale'de KYK'lı gençlerle buluştu Çanakkale KYK İl Müdürlüğü’nün "Kendine İyi Bak" projesi kapsamında düzenlenen "Beden ve Ruh Sağlığı" konulu söyleşide, sağlıklı beslenmenin önemi vurgulandı.

Yayın tarihi : 19 Aralık 2017

Prof. Dr. Canan Karatay, Çanakkale'de KYK'lı gençlerle buluştu

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Kredi ve Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürü Salih Kılıç ile çok sayıda öğrenci katıldı. Programın misafir konuşmacısı Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’dı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını KYK Çanakkale İl Müdürü Salih Kılıç yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenmenin önemini vurgulayan bir söyleşi gerçekleştirdi.