Spor

Sağlık Bakanlığı ÇOMÜ'ye 80 Bisiklet Tahsis Etti

Sağlık Bakanlığı’nın ‘’Fiziksel Aktiviteyi Teşvik’’ projesi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne tahsis ettiği 80 bisiklet yapılan törenle fakülte ve yüksekokullara dağıtıldı. Adnan Menderes Parkı’nda düzenlenen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar, Süha Özden ile akademisyenler katıldı. Törende bir konuşma yapan Rektör Acer, ...


Yayın tarihi : 16 Kasım 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Sağlık Bakanlığı’nın ‘’Fiziksel Aktiviteyi Teşvik’’ projesi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne tahsis ettiği 80 bisiklet yapılan törenle fakülte ve yüksekokullara dağıtıldı.
Adnan Menderes Parkı’nda düzenlenen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar, Süha Özden ile akademisyenler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Rektör Acer, Kampüslerdeki spor imkanlarını geliştirmenin, kendilerinin en önemli projelerinden biri olduğunu belirterek, ‘’Gençlerimizi spora ne kadar yönlendirebilirsek onların başarılarının garantisi olabilecek bir unsuru oluşturmuş oluruz.’’ dedi.
Konuşmanın ardından, bisikletlerin fakülte ve yüksekokulları yöneticilerine  temsili dağıtımı yapıldı.