Spor

Sualtı Hokeyi Turnuvası Gerçekleştirildi

Kapalı Yüzme Havuzu Açılış Töreni ve Sualtı Hokeyi Turnuvası, Dardanos Yerleşkesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi. 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nın verileceği turnuvanın startını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Spor Birliği Başkanı Öğr. Gör. Dr. Deniz Ünver verdi. Etkinliğe, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. İlker Gülcemal de katılım gösterdi.

Yayın tarihi : 30 Ekim 2023

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, “Bugün, Dardanos Yerleşkemizdeki Kapalı Yüzme Havuzumuzun, yenilenerek yeniden hizmete açılmasını ve eş zamanlı olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılı vesilesi ile düzenlediğimiz Sualtı Hokeyi 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nın açılışını yapmak için bir araya geldik’’ dedi.