Bilim ve Teknoloji

ÇOMÜ IV. ECOGARD Projesine Ev Sahipliği Yapıyor

Bir Avrupa Birliği projesi olan ve ‘’Ekolojik Sebze Yetiştiriciliği Müfredatının Geliştirilmesi Yoluyla Engelli Bireylerin beceri Eğitimlerine Erişiminin Desteklenmesi’’ adlı ECOGARD Projesi 4. Toplantısı Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştiriliyor.

Yayın tarihi : 16 Mayıs 2019

Toplantılara Belçika, Bulgaristan, Slovenya ve Türkiye’den proje araştırmacıları katılıyor. Toplantının açılış konuşmasını Bulgaristan Tarım Ticareti ve Kırsal Kalkınma Üniversitesi Rektörü Prof. Dimitar Dimitrov yaptı.

Toplantı hakkında Öğretim Görevlisi Selçuk Birer şunları söyledi.