Bilim ve Teknoloji

II. Uluslararası Mimarlık ve Tasarım Kongresi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin İstanbul Bilim ve Akademisyenler Derneği’nin katkılarıyla düzenlediği 2. Uluslararası Mimarlık ve Tasarım Kongresi açılış töreni Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 11 Ekim 2018

11- 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek kongrenin açılış törenine, rektör vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem, rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, davetli konuşmacılar Prof. Dr. Amir Pasic, Prof. Dr. Hasan Yılmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik dinletisiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Bosna- Hersek’ten Mimar ve Şehir Planlamacısı Amir Pasic ile Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Yılmaz bir sunum gerçekleştirdi.