Bilim ve Teknoloji

Kamu-Sanayi-Üniversite İşbirliği Toplantısı ÇOMÜ'de Yapıldı

Kamu-Sanayi-Üniversite İşbirliği Toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı. Senato Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Hamza Erkal, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Kamu Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile sanayiciler katıldı.

Yayın tarihi : 27 Ocak 2016

Toplantı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer'in sunumu ile başladı. Ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni temsilen Prof. Dr. Levent Genç Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliğine dönük yapılan çalışmalardan söz etti.

Konuşmaların ardından Kurum Temsilcileri ve Sanayiciler işbirliği konusunda görüşlerini paylaştılar. Toplantı Vali Hamza Erkal ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer'in değerlendirmeleri ile devam etti. Toplantı sonunda Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkez Laboratuarı gezildi.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Kasım Ertuğrul