ÇOMÜ - Tıp Fakültesi Tanıtımı

Yayın tarihi : 12 Ağustos 2020
TUS sınavında başarılı olarak Cerrahi, Dahili ve Temel tıp bilimlerinde görev yapmakta olan 174 Arş. Gör. Dr. 'a Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile dekanlık binasında kuramsal ve uygulamalı eğitim verilmektedir. Akademik kadrosu ve Arş. Gör. Dr. sayısı her geçen gün artan Tıp Fakültesi; sağlık hizmetleri ve eğitim - araştırma faaliyetlerindeki istikrarlı gelişmesiyle Çanakkale için yükselen bir değer haline gelmiştir. Tıp Fakültemizin dokuz yüzü aşan öğrencisi için öğretim üyelerimizle bir aile yaklaşımı ile geleceğin yetkin ve saygın hekimlerini yetiştirmek için tüm çabamızla çalışmaktayız.