Eğitim

Tıp Fakültesi 1.Sınıf Öğrencileri Önlük Giydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü ve Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Süha Özden, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Taş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Orhan Akdur ile akademik ve...


Yayın tarihi : 04 Kasım 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi.
Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü ve Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Süha Özden, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Taş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Orhan Akdur ile akademik ve idari personel ile öğrencilerin aileleri katıldı.
Törene, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından müzik dinletisi ile devam edildi.
Törende bir konuşma yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü ve Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Acer öğrencilere seslenerek, 49 bin öğrenci sayısı ile Türkiye’nin en büyük 22. Üniversitesi olan ÇOMÜ ailesinin  üyesi olduklarını söyledi.
Konuşmanın ardından ‘’Önlük Giyme Törenine’’ geçildi ve İlk önlüğü Rektör Acer giydirdi.
Ardından öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek önlükleri giydirildi ve yemin töreni gerçekleştirildi.