Mimarlık ve Tasarım Fakülesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Dilek Savaş Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, akademik ve idari personel katıldı.

Kurul Toplantısı, Dekan Kelkit’in geçtiğimiz fakülte faaliyetlerini ...

Yayın tarihi : 24 Mart 2016

Kurul Toplantısı, Dekan Kelkit’in geçtiğimiz fakülte faaliyetlerini değerlendirme sunumuyla başladı. Sunumun ardından Rektör  Acer konuşmasını yaptı.

Haber: Erkan Özavcı - Kamera/Kurgu: Kasım Ertuğrul