Eğitim

Toprak Analiz Laboratuvarı ÇOBİLTUM Bünyesinde Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde Kurulan Toprak Analiz Laboratuvarı, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ekrem Karadağ, ÇOBİLTUM Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral, Çanakkale protokolü, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı törenle açıldı. ÇOBİLTUM Konferans Salonu’nda gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Yücel Acer yaptı. Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider ise yaptığı konuşmada üniversitelerin Evrensel bir kurum olduğunu ve yerele de hitap ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından Toprak Analiz Laboratuvarı’nın açılışı protokol tarafından yapıldı.


Yayın tarihi : 06 Mart 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde Kurulan Toprak Analiz Laboratuvarı, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer,  İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ekrem Karadağ, ÇOBİLTUM Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral, Çanakkale protokolü, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı törenle açıldı.

ÇOBİLTUM Konferans Salonu’nda gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Yücel Acer yaptı.

Çanakkale Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider ise yaptığı konuşmada üniversitelerin Evrensel bir kurum olduğunu ve yerele de hitap ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Toprak Analiz Laboratuvarı’nın açılışı protokol tarafından yapıldı.