10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde törenle anıldı. Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Prof. Dr. Suat Uğur, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 10 Kasım 2020

Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden,  Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Prof. Dr. Suat Uğur, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunumunun ardından, saat 09.05’te sirenler çaldı. Ardından iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.