''15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi'' Ezine Meslek Yüksekokulu'nda Açıldı

Ezine Meslek Yüksek Okulu’nda ‘’15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi” açıldı.

Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde ziyaretçilere açılan “Milli İradeye Saygı Sergisi” Ezine Meslek Yüksekokulu’nda da açıldı.

Yayın tarihi : 04 Ekim 2016

Ezine Meslek Yüksek Okulu’nda ‘’15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi” açıldı.

Açılışa; Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.

Konuşmaların ardından Rektör Acer ve beraberindeki protokol 15 Temmuz sürecinde gerek ulusal gerekse yerel medyaya yansıyan unutulmaz karelerden oluşan sergiyi gezdiler.

Sergi, Ezine Meslek Yüksekokulu’nun ardından üniversiteye bağlı tüm Meslek Yüksekokullarında da açılacak.

23Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut