İş Dünyası

Çanakkale İşkur 6. Kariyer Günleri Biga'da Gerçekleştirildi

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin birlikte düzenlediği Kariyer Günleri’nin 6.sı Biga’da gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 05 Nisan 2018

Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi Didem Yaman Amfisinde gerçekleştirilen Kariyer Günleri’ne; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Biga Kaymakamı Mustafa Can, İşkur Çanakkale İl Müdürü Ali Çalışkan, İşkur Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun konukların ağırlandığı programda konuklar çalışma hayatında başarı hikâyelerini öğrencilerle paylaştı.