İş Dünyası

Rektör Acer, ÇASİAD Toplantısına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇASİAD) düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı.

Akol Hotel’de düzenlenen Çanakkale protokolü ve iş adamlarının katıldığı toplantıda ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu bir konuşma yaptı. Akarsu konuşmasında Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söyledi.

Toplantıya onur konuğu olarak davet ...

Yayın tarihi : 06 Nisan 2016

Toplantıya onur konuğu olarak davet edilen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise konuşmasında üniversitenin Çanakkale’ye çok yakıştığını, ve şehrin gözbebeği olduğunu belirterek, gelişmeleri anlattı.

Toplantının ardından Başkan Akarsu, Rektör Acer’e hediye takdiminde bulundu.