İş Dünyası

Rektör Acer, TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesine Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu tarafından düzenlenen 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'ne katıldı.

Zirvede Türkiye'de Ekonomik ve Siyasi Gelişmeler ve Bölgeden Türkiye 'ye Bakış konuları tartışıldı.

Kolin Hotel'de düzenlenen Toplantıya TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Çanakkale protokolü ve iş adamları katıldı.

Haber: Aydın Abuhan

...