İş Dünyası

ÇOMÜ Gazete Yayın Hayatına Başladı

Her alanda büyük gelişme gösteren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi medya alanında da büyümeye devam ediyor.

ÇOMÜ Medya ekibi tarafından yayıma hazırlanan ve 15 günde bir okuyucuyla buluşacak olan kurumsal haber gazetesi ÇOMÜ Gazetesi ilk sayısı ile yayın hayatına merhaba dedi.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Tamamı renkli 16 sayfa olarak hazırlanan ÇOMÜ Gazete'de; akademisyenlerin bilimsel çalışmaları, üniversite – kent ilişkileri veÇOMÜ’de gerçekleşen her türlü etkinliğin yanı sıra, öğrenci topluluklarının faaliyetlerine de yer alacak.

ÇOMÜ Gazete hakkında fikirlerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Yücel Acer sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.