Sağlık

Covid-19 Çanakkale Sempozyumu Gerçekleşti

Covid-19 Çanakkale Sempozyumu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Yayın tarihi : 30 Aralık 2021

Covid-19 Çanakkale Sempozyumu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Sempozyuma; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Keser, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, ÇOMÜ Hastaneleri Başmüdürü Serap Yontar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarını sırasıyla Sempozyum Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Çanakkale Valisi İlhami Aktaş gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Covid-19 pandemi sürecinde hizmet veren ve sempozyuma katkı sunan sağlık yöneticilerine, akademisyenlere teşekkür belgesi ve plaket takdimi edildi.

Plaket takdiminin ardından sunumlara geçildi.