Eğitim

Gençlik Ve Geleceğimiz Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında düzenlenen Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen’in sunumuyla ‘’Gençlik ve Geleceğimiz’’  konulu konferans gerçekleştirildi.

Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ’lü akademisyenler, idareciler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın ...

Yayın tarihi : 11 Ekim 2017

Gençlik Ve Geleceğimiz Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Konferansın açılış konuşmasını Prof. Dr. Yücel Acer yaptı. Acer konuşmasında, rektörlük olarak kendi alanlarında büyük birikim sağlamış hocaları, uzmanları öğrencilerle bir araya getirerek bilgi aktarımını gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Ardından Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen’in sunduğu ‘’Gençlik ve Geleceğimiz’’ konulu konferansa geçildi.

Soru cevap bölümüyle devam eden konferansın sonunda Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; konferansı veren Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen’e günün anısına bir plaket takdim etti.