Proje Koordinasyon Merkezi Eğitim Programı Düzenledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje eğitim çalışmalarını da sürdüren Merkez 2016 yılının ilk etkinliğinde 3 gün sürecek Proje Döngüsü Yönetimi Temel Eğitimi programı düzenledi.

Yayın tarihi : 26 Ocak 2016

Eğitimci olarak Doç. Dr. Erdem Can'ın katıldığı eğitim programına Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve akademisyenler katıldı. Eğitimci Erdem Can eğitim programında sunum eşliğinde proje yazımına dair her şeyi anlattı.