15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Dualarla Anıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Bayramı Kutlama Programı İlahiyat Fakültesi Tacettin Aslan Uygulama Cami’inde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 13 Temmuz 2018

Kutlama programına ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Öğretim Görevlileri Halil Önder, Mehmet Kara ve İmam Hatip Yahya Çelik’in Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Ardından ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz  ‘’21. Yüzyılın Emperyal Düzeneklerine Yeniden Milli Mücadelenin, Manevi, Dini ve Milli Şifreleri’’ konulu vaaz programı gerçekleştirdi.

Program  Tacettin Aslan Camii İmamı Yahya Çelik’in Cuma vaazını vermesi ve Cuma namazın kılınmasıyla son buldu.