BESYO'da Poster Sunumları Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, Araştırma Projesi Dersi kapsamında poster sunumlarını gerçekleştirdiler.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sunuma öğrenciler ve öğretim elemanları katıldı.

Yayın tarihi : 08 Haziran 2016

Bu sunumların ardından da ikinci bir sunum Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirdikleri ‘’Topluma Hizmet Proje Sunumları’’ydı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Cansu Hangül Montaj: Hüsnü Aksoy