Çan Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu 2015- 2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Çan Dr. İbrahim Bodur Stadyumunda gerçekleştirilen törene Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, Meslek Yüksekokullardan Sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Çan Protokolü, aileler ve öğrenciler katıldı.

Törene geçtiğimiz ...

Yayın tarihi : 06 Haziran 2016

Törene geçtiğimiz günlerde vefat eden Kale Grubu kurucusu ve onursal başkanı Dr. İbrahim Bodur anılarak başlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yüksekokul birincisi Serkan Savan yaptı.

Açılış konuşmasının ardından öğrencilerin gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile programa devam edildi… Öğrenciler müziğin ritmi ile yerinde duramadılar.

Müzik dinletisinin ardından Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat ve protokolün konuşmalarına geçildi.

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Hediye takdiminin ardından kortej yürüyüşü yapıldı.

Kortej yürüyüşün ardından törenin en heyecanlı anına gelindi ve geri sayım başladı.

Haber& Kamera: Erkan Özavcı Montaj: Hüsnü Aksoy