Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi'ne Hazırlanıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 1. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi'ne hazırlanıyor. Kök hücre ve kanser konusunun ele alınacağı kongre Tıp Fakültesi'nin açılışından bugüne düzenlediği ilk öğrenci kongresi olma özelliği taşıyor..

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Ülker Çakır ve Tıp Fakültesi'nin 18 genç hekim adayından oluşan ekibin yoğun çabalarıyla gerçekleşen kongre ülkenin dört bir yanından gelecek 350 Tıp Fakültesi öğrencisini bir araya getirecek.