ÇOMÜ Koruma ve Güvenlik Personeline Hizmetiçi Eğitim Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü personeline, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından "Toplumsal Olaylara Müdahale Esasları" konulu eğitim verildi. Komiser Umut Şen ve Polis Memuru Mustafa Yılmaz tarafından verilen eğitim kapsamında; toplumsal olaylara müdahalede dikkat edilmesi gereken hususlar, toplumsal olayların çeşitleri, toplumsal olaylarda kullanılan araçlar ve toplumsal olaylarda güvenlik görevlilerinin rolü konularında bilgiler verildi. Eğitim sayesinde ÇOMÜ Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Kemalettin Derin, "Personelimizin toplumsal olaylara müdahalede daha etkin ve profesyonel hareket etmelerine katkı sağlamasını beklediğimiz bu eğitimde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yayın tarihi : 06 Kasım 2023