Genel

ÇOMÜ Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde gerçekleşti.


Yayın tarihi : 01 Kasım 2023
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde gerçekleşti.

Öğrenci Topluluklarının kendilerini tanıtabilmesi, yeni üye kazanabilmesi ve gerçekleştirmek istedikleri etkinlikleri duyurabilmeleri adına gerçekleştirilen etkinliğe; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Tanju Güdük, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal ve akademisyenler katıldı. 

48 topluluk, 12 kurum, dernek ve vakfın stant açtığı tanıtım günlerinde her toplulukla tek tek görüşen Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu, toplulukların yaptığı etkinliklerle ilgili bilgiler aldılar. Rektör Erenoğlu, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile uğraşmalarının çok önemli olduğunun altını çizerek ve bu anlamda yönetim olarak öğrencilerin bu çalışmalarını desteklediklerini ve bu bağlamda çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.

ÇOMÜ öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün boyunca devam eden Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerinde, öğrenciler ilgi duydukları stantların yetkililerinden bilgiler alarak topluluklara üye oldular.