ÇOMÜ Ailesi 25. Yıl Resepsiyonunda Buluştu

3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) 25. Kuruluş Yıldönümü için düzenlenen resepsiyon Troia Kültür Merkezi’nde Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, tüm akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Yayın tarihi : 04 Temmuz 2017

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan resepsiyon Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Feyza Sönmezöz’ün müzik dinletisi ile devam etti.

Resepsiyonda açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; ‘’Üniversitemizin 25. Yılında kurulduğu tarih olan 3 Temmuz’da ilk kez bir resepsiyon düzenleniyor. Bunu üniversitemizin kurumsallaşması ve üniversitemize duyduğumuz aidiyet açısından önemli görüyoruz.’’ dedi.

Rektör Acer’in sunumunun ardından ÇOMÜ'nün 25. Yıl Resepsiyonuna katılan tüm akademik ve idari personelin görüş ve dileklerine yer verildi.

Resepsiyon, Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer tarafından kesilen 25. Yıl kutlama pastası ve kokteyl ile sona erdi.

Kamera: Hüsnü Aksoy-Bekir Özkan Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut