ÇOMÜ Öğrencilerinden Türkmendağı'na Yardım

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversiteli bir grup öğrenci Suriye’dekiBayırbucak Türkmenlerine yardım etkinliği düzenledi. Öğrenciler, evlerinde hazırladıkları yiyecekleri İlahiyat Fakültesi'nde kurdukları  stantlardan satarak elde edecekleri gelirleri İHH aracılığı ile yoğun bombardıman altındaki bölgeye gönderecek. Etkinlik 16 Aralık 2015 Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Öte yandan BayırbucakTürkmenleri’nin yaşadıkları sıkıntıları dile ...

Yayın tarihi : 16 Aralık 2015

Öte yandan BayırbucakTürkmenleri’nin yaşadıkları sıkıntıları dile getirmek amacıyla İHH Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay’ın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bir konferans vereceği öğrenildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Berkay Ergü Kurgu: Kasım Ertuğrul