ÇOMÜ Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. Dönem Mezuniyet Töreni İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tamer Demir’in yanı sıra çok sayıda yönetici, akademisyen ve mezunların aileleri katıldı.

Yayın tarihi : 18 Temmuz 2017

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Tıp Fakültesi mezunları tarafından hazırlanan kısa filmin izlenmesiyle devam etti.

Törende mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Tıp Fakültesi dönem birincisi Dr. Ebru Öksüz fakültedeki 6 yılını değerlendirdi.

Ardından konuşan Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tamer Demir “Genç meslektaşlarımın mezuniyetinde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum” diyerek 15 Temmuz sürecinin fakülte üzerindeki etkilerine değindiği konuşmasında, fakültedeki huzur ortamı ve kurum kimliğinin oluşmasına sunduğu katkı sebebiyle Rektör Prof. Dr. Acer’e teşekkür etti.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer fakülteyle ilgili bilgiler verdikten sonra, tüm mezun öğrencileri tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in konuşmasının sonrasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Bölüm birincisi Ebru Öksüz’ün mezuniyet kütüğüne isim plakasını çakmasının ardından tüm mezunlara belgeleri verildi.

Tören, mezuniyet keplerinin havaya atılması ve anı fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.